Brezplačno svetovanje

Pred predelavo vozila na LPG (utekočinjen naftni plin) ali CPG (metan) se posvetujte z našimi strokovnjaki, ki vam bodo znali pravilno svetovati glede možnosti in stroškov predelave in uporabe teh sistemov.

Svetovali vam bomo tako iz vidika smoternosti, učinkovitosti in najprimernejšega sistema za vgradnjo v vaše vozilo. Sisteme se izbira glede na starost vašega vozila, potrebne kakovosti vgrajenega sistema in potreb stranke po potrebnih garancij za vgrajen sistem.

Več »

 
 
 

Brezskrbno v pomlad in poletje !


Našim strankam ponujamo brezplačne preglede vozil za pripravo na vroče poletje - brezplačen pregled vsaj 7  pomembnejših sistemov na vozilu.

Več »

 
 
 

Kje smo?

Pod Hruševco 14
1360 Vrhnika

 
 
 

Opisi poti do nas

 
1. Kje nas najdete - avtocesta?
Natisni

Na izvozu iz avtoceste na Vrhniki imate takoj semafor. Na semaforju zavijete desno proti Ljubljani po stari cesti. Nato nekje dvesto metrov po semaforju zavijete levo proti Mavrici in Subaru servisu. Od glavne ceste se peljete tako 100m in cesta zavije levo nato pa po 50m dvakrat zavijete desno proti hribu in že stojite pred našim servisom.

 
2. Kje nas najdete - stara cesta - Logatec?
Natisni

Iz smeri Logatec po stari cesti se peljete preko vseh treh semaforjev. Zadnji je pri izvozu na avtocesto. Na semaforju se peljete naravnost proti Ljubljani po stari cesti. Nato nekje dvesto metrov po semaforju zavijete levo proti Mavrici in Subaru servisu. Od glavne ceste se peljete tako 100m in cesta zavije levo nato pa po 50m dvakrat zavijete desno na cesto proti hribu in že stojite pred našim servisom.

 
3. Kje nas najdete - stara cesta - Ljubljana?
Natisni

Na poti iz Ljubljane proti Vrhniki je pred Vrhniko krožišče pred Sinjo gorico, trgovskima centroma Hofer in Lidl, kjer nadaljujete pot proti naslednjem krožišču pri Spar-u in pot nadaljujete proti Vrhniki. Pri drugem odcepu desno zavijete in peljete do trgovine Mavrica. Peljete mimo servisa Subaru in nato zavijete desno proti hribu in nato še enkrat desno in že ste pred našim servisom.

Vabljeni!

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.