Brezplačno svetovanje

Pred predelavo vozila na LPG (utekočinjen naftni plin) ali CPG (metan) se posvetujte z našimi strokovnjaki, ki vam bodo znali pravilno svetovati glede možnosti in stroškov predelave in uporabe teh sistemov.

Svetovali vam bomo tako iz vidika smoternosti, učinkovitosti in najprimernejšega sistema za vgradnjo v vaše vozilo. Sisteme se izbira glede na starost vašega vozila, potrebne kakovosti vgrajenega sistema in potreb stranke po potrebnih garancij za vgrajen sistem.

Več »

 
 
 

Brezskrbno v pomlad in poletje !


Našim strankam ponujamo brezplačne preglede vozil za pripravo na vroče poletje - brezplačen pregled vsaj 7  pomembnejših sistemov na vozilu.

Več »

 
 
 

Predelave na plin – LPG

Predelave na plin – LPG

Predelave vozil na plin – LPG je najnovejša storitev v naši ponudbi. Ponujamo jo od začetka leta 2010. Ponujamo vgradnjo večih različnih proizvajalcev plinskih sistemov. Vgrajujemo plinske sisteme proizvajalcev: MIMGAS, Emer, REG OMVL, ZAVOLI, LANDIRENZO, PLINEKS.

Predelava vozila na plin pomeni celotno predelava sistema, tako da stranka pridobi predelano vozilo z vsemi potrebnimi papirji in certifikati ter opravi homologacijo vgrajenega sistema. Homologacijo vgrajenega sistema lahko opravite na vseh pooblaščenih organizacijah za homologacijo dodatne opreme in dodatno vgrajenih homologiranih delov.

Cenik homologacijskega organa RTI 


Injektorji, uparjalnik, plinske povezave, rezervoar in celotna elektronika je vgrajena na našem servisu. Ob tem stranki ne nudimo samo servisa plinskega sistema, ampak tudi brezplačno odpravo vseh napak na sistemih v garancijskem roku, ki je tudi do 5 let. Seveda naredimo tudi servise po garancijskem roku, vendar se ti obračunajo po veljavnem ceniku.

Na našem servisu trenutno servisiramo plinske sisteme proizvajalcev: AGIS, Europega, Zenit, Versus, Zavoli, Reg OMVL, Landirenzo, Emer, Mimgas, Plineks, King, Lovato, GasItaly, Brc. Dodajamo tudi še druge, vendar vse na želje novih strank.

Za morabitna dodatna vprašanja, slike predelav vozil in morebitne preračune povračilne dobe za plinske sisteme, nam pišite, lahko pa se obrnete na družbo PLINEKS d.o.o..Za še več informacij nas pokličite na telefon 01 755 48 10 ali pa enostavno izpolnite naš spletni obrazec!

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.