Brezplačno svetovanje

Pred predelavo vozila na LPG (utekočinjen naftni plin) ali CPG (metan) se posvetujte z našimi strokovnjaki, ki vam bodo znali pravilno svetovati glede možnosti in stroškov predelave in uporabe teh sistemov.

Svetovali vam bomo tako iz vidika smoternosti, učinkovitosti in najprimernejšega sistema za vgradnjo v vaše vozilo. Sisteme se izbira glede na starost vašega vozila, potrebne kakovosti vgrajenega sistema in potreb stranke po potrebnih garancij za vgrajen sistem.

Več »

 
 
 

Brezskrbno v pomlad in poletje !


Našim strankam ponujamo brezplačne preglede vozil za pripravo na vroče poletje - brezplačen pregled vsaj 7  pomembnejših sistemov na vozilu.

Več »

 
 
 

Vulkanizerstvo

Vulkanizerstvo

Ponujamo storitve premontaže, centriranja, pregledovanja, popravljanja in shranjevanja avtomobilskih pnevmatik. Pri nas stranke lahko svoje pnevmatike skladiščijo v zato primernem suhem prostoru, da jim ne delajo napoto v njihovih stanovanjih, hišah, ...

V ponudbi imamo tudi prodajo novi pnevmatik (letne/zimske), ki jih lahko dobavimo od skoraj vseh svetovnih proizvajalcev.

Premontaže in centriranja (balansiranja) se vršijo na sodobnih strojih, da lahko zagotavljamo trimesečno garancijo na opravljene storitve. V prihodnje pa načrtujemo še dodati pranje pnevmatik pred premontažami, saj bomo tako ponudili našim strankam bistveno bolj natančno balansiranje pnevmatik in shranjevanje očiščenih pnevmatik.

Za več informacij nas pokličite na telefon 01 755 48 10 ali pa enostavno izpolnite naš spletni obrazec!

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.