Brezplačno svetovanje

Pred predelavo vozila na LPG (utekočinjen naftni plin) ali CPG (metan) se posvetujte z našimi strokovnjaki, ki vam bodo znali pravilno svetovati glede možnosti in stroškov predelave in uporabe teh sistemov.

Svetovali vam bomo tako iz vidika smoternosti, učinkovitosti in najprimernejšega sistema za vgradnjo v vaše vozilo. Sisteme se izbira glede na starost vašega vozila, potrebne kakovosti vgrajenega sistema in potreb stranke po potrebnih garancij za vgrajen sistem.

Več »

 
 
 

Brezskrbno v pomlad in poletje !


Našim strankam ponujamo brezplačne preglede vozil za pripravo na vroče poletje - brezplačen pregled vsaj 7  pomembnejših sistemov na vozilu.

Več »

 
 
 

Izpušni sistemi

Izpušni sistemi

Za servisiranje izpušnih sistemov vozil skrbimo z učinkovito mrežo dobaviteljev in veliko lastno zalogo izpušnih loncev, gibljivih cevi, litih kolektorjev, kisikovih sond in katalizatorjev. Tako lahko strankam ponudimo kvalitetno in hitro popravilo izpušnega sistema na njihovih vozilih.

  1. Lite kolektorje imamo nove in tudi stare znamo zavariti in popraviti, če je to še možno.

  2. Katalizatorje lahko zamenjamo z univerzalnim ali jih obnovimo po pravilnem standardu.

  3. Vse gibljive cevi so 4. slojne in imajo vsaj 18 mesečno garancijo.

  4. Vsi izpušni lonci imajo po novem vsaj 24 mesečne garancije, pa tudi do 36 mesečne.

  5. Za vozila, za katere se ne da več kupiti izpušnih sistemov jih preprosto izdelamo na novo.

  6. Na posebne želje strank, naredimo izpušne sisteme tudi iz INOX-a.


Kakovost naših storitev zagotavljamo z najmanj 18 do 36 mesečno garancijo (odvisno od proizvajalca rezervnega dela), tako na vgrajene izpušne rezervne dele kot tudi na naše delo.

Za več informacij nas pokličite na telefon 01 755 48 10 ali pa enostavno izpolnite naš spletni obrazec!

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.