Brezplačno svetovanje

Pred predelavo vozila na LPG (utekočinjen naftni plin) ali CPG (metan) se posvetujte z našimi strokovnjaki, ki vam bodo znali pravilno svetovati glede možnosti in stroškov predelave in uporabe teh sistemov.

Svetovali vam bomo tako iz vidika smoternosti, učinkovitosti in najprimernejšega sistema za vgradnjo v vaše vozilo. Sisteme se izbira glede na starost vašega vozila, potrebne kakovosti vgrajenega sistema in potreb stranke po potrebnih garancij za vgrajen sistem.

Več »

 
 
 

Avtodiagnostika

Avtodiagnostika

Vozilo se v zadnjem času pripelje na servis za avtodiagnostiko, ko na komandni plošči gori rumena lučka napaka na delovanju motorja, ali gori katerakoli druga opozorilna lučka.

Pri takem statusu vozila ne gre več na nobenem servisu brez sodobnih avtodiagnostičnih testerjev za vozilo. Ker smo splošni servis, moramo tako pokrivati večino znamk na tržišču, zato moramo uporabljati tudi več različnih testerjev za njihovo diagnosticiranje. Pri nas sedaj uporabljamo tri različne (BOSCH, BRAINBEE, VAG, v kratkem pa bomo nabavili še vsaj enega (LOUNCH).

Ker smo specializirani za meritve izpušnih plinov bencinskih motorjev smo tako tudi specializirani za delovanje bencinskih motorjev. Za njih izvajamo tudi diagnostiko njihovega delovanja tudi za druge okoliške serviserje, kadar potrebujejo pomoč.

Dizelske motorje tudi popravljamo, vendar na njih ne izvajamo meritev in različnih diagnostik in testiranj za svoje raziskovalno delo.

Za več informacij nas pokličite na telefon 01 755 48 10 ali pa enostavno izpolnite naš spletni obrazec!

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.