Brezplačno svetovanje

Pred predelavo vozila na LPG (utekočinjen naftni plin) ali CPG (metan) se posvetujte z našimi strokovnjaki, ki vam bodo znali pravilno svetovati glede možnosti in stroškov predelave in uporabe teh sistemov.

Svetovali vam bomo tako iz vidika smoternosti, učinkovitosti in najprimernejšega sistema za vgradnjo v vaše vozilo. Sisteme se izbira glede na starost vašega vozila, potrebne kakovosti vgrajenega sistema in potreb stranke po potrebnih garancij za vgrajen sistem.

Več »

 
 
 

Brezskrbno v pomlad in poletje !


Našim strankam ponujamo brezplačne preglede vozil za pripravo na vroče poletje - brezplačen pregled vsaj 7  pomembnejših sistemov na vozilu.

Več »

 
 
 

Hitri servis

Hitri servis

Pod tem izrazom pri nas razumemo redne periodične servisne preglede z zamenjavo olja in filtra, zračnega in filtra kabine, svečke, končnike. Zamenjamo tudi pregorjeno žarnico, pretrgano vakumsko ali tlačno cevko zračnih komand, cevke bencinskih sistemov in druga manjša mehanična popravila na vozilih. Popravimo in zakrpamo tudi morebitno luknjo na pnevmatikah in popravimo netesen rob na platišču.

Za vsa ta popravila se načeloma ni potrebno prijaviti in so opravljena takoj, ko je prosto dvigalo in serviser.

Za več informacij nas pokličite na telefon 01 755 48 10 ali pa enostavno izpolnite naš spletni obrazec!

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.