delovni čas - dopust


Obvestilo!!!


Zaradi kolektivnega dopusta bomo imeli od 29.07.2023 do 15.08.2023

ZAPRTO! 
 
 

Predelave na plin – LPG

Predelave na plin – LPG

Predelave vozil na plin – LPG je najnovejša storitev v naši ponudbi. Ponujamo jo od začetka leta 2010. Ponujamo vgradnjo večih različnih proizvajalcev plinskih sistemov. Vgrajujemo plinske sisteme proizvajalcev: MIMGAS, Emer, REG OMVL, ZAVOLI, LANDIRENZO, PLINEKS.

Predelava vozila na plin pomeni celotno predelava sistema, tako da stranka pridobi predelano vozilo z vsemi potrebnimi papirji in certifikati ter opravi homologacijo vgrajenega sistema. Homologacijo vgrajenega sistema lahko opravite na vseh pooblaščenih organizacijah za homologacijo dodatne opreme in dodatno vgrajenih homologiranih delov.

Cenik homologacijskega organa RTI 


Injektorji, uparjalnik, plinske povezave, rezervoar in celotna elektronika je vgrajena na našem servisu. Ob tem stranki ne nudimo samo servisa plinskega sistema, ampak tudi brezplačno odpravo vseh napak na sistemih v garancijskem roku, ki je tudi do 5 let. Seveda naredimo tudi servise po garancijskem roku, vendar se ti obračunajo po veljavnem ceniku.

Na našem servisu trenutno servisiramo plinske sisteme proizvajalcev: AGIS, Europega, Zenit, Versus, Zavoli, Reg OMVL, Landirenzo, Emer, Mimgas, Plineks, King, Lovato, GasItaly, Brc. Dodajamo tudi še druge, vendar vse na želje novih strank.

Za morabitna dodatna vprašanja, slike predelav vozil in morebitne preračune povračilne dobe za plinske sisteme, nam pišite, lahko pa se obrnete na družbo PLINEKS d.o.o..Za še več informacij nas pokličite na telefon 01 755 48 10 ali pa enostavno izpolnite naš spletni obrazec!

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.