delovni čas - dopust


Obvestilo!!!


Zaradi kolektivnega dopusta bomo imeli od 29.07.2023 do 15.08.2023

ZAPRTO! 
 
 

O nas

Pred štirinajstimi leti sva skupaj z očetom povsem na novo odprla servisno delavnico za servisiranje izpušnih sistemov na avtomobilih. Takrat iz skromnih začetkov, brez znanja in literature sva skupaj ustvarjala pet let. Nato pa se je oče upokojil in mi delavnico prepustil. Sedaj delavnico vodim že 10-to leto, več ali manj z enako številčno ekipo delavcev, ki so mi v podporo pri vodenju servisa.

Že od samih začetkov sva z očetom dajala velik pomen na izobraževanju v stroki in tako sva že leta 2001 kupila enega izmed prvih analizatorjev izpušnih plinov na tržišču BEA 350, s katerim sem v dveh letih raziskoval in odkrival zakonitosti in težave pri meritvah izpušnih plinov avtomobilov. Tako so nastali zametki lastnega raziskovanja in odkrivanja naše osnovne dejavnosti servisiranje izpušnih sistemov.

Na tem področju pokrivamo tako izpušne lonce, dušilce, cevi, gibljive cevi, kolektorske cevi, lite kolektorje, katalizatorje, maniverterje, kisikove sonde, dušikove sonde, filtre prašnih delcev in vse ostalo, kar se tiče izpušnega trakta.

Zaradi potreb po natančnejši analizi delovanja tudi motorja, da smo lahko učinkovito odpravljali napake na izpušnih sistemih, smo našo ponudbo dopolnili še z avtodiagnostiko in s tem diagnozo pravilnosti delovanja motorjev in vseh senzorjev na njem. Za to je bilo potrebno ponovno preučiti veliko literature in lastnega raziskovanja, da smo delovanje bencinskih motorjev preučili do potankosti in sedaj nimamo večjih težav pri odkrivanju in odpravljanju le teh.

Ker pa je bilo napake potrebno tudi odpraviti, smo dodali naši ponudbi tudi hitre servise vozil in tudi periodične servisne preglede vozil. S tem lahko stranki ponudimo kvalitetno in kakovostno storitev popravila izpušnega sistema.

To je bilo enostavno upeljati, veliko težje pa speljati, saj sam nisem imel ustreznega znanja. Ta manjko smo v servisno delavnico dobili s prihodom delavcev z več izkušnjami in s kolegialno pomočjo avtoserviserjev z našega konca, na katere se vedno lahko obrnem, kadarkoli potrebujem pomoč.

Seveda pa v življenju potrebujemo vedno nove izzive, drugače zaspimo in nas tok življenja povozi. Tako smo pred štirimi leti po preučitvi trga in lastnem opažanje v delavnico uvedli še storitve premontaže in balansiranja avtomobilskih koles, bolj znano pod izrazom vulkanizerstvo.

Naša najnovejša storitev iz leta 2010 pa je vgradnja avtoplinskih sistemov avtomobile. Preko skupine serviserjev Plineks d.o.o. smo po šolanju v letu 2019 in letu 2010 pridobili potrebne licence in certifikate, in tako lahko strankam nudimo tudi to, za okolje bistveno čistejše delovanje motorjev.

Čez celo obdobje obstoja in delovanja našega servisa tako poteka ena bistvenih niti in to je okolju bolj prijazno delovanje avtomobilskih motorjev. To je tako odpravljanje napak na izpušnih katalizatorjih, delovanju motorjev, celotni avtodiagnostiki ion nazadnje tudi predelavi vozil na plin – LPG.

S tem smo zaokrožili ponudbo, ki je pa še zdaleč nismo zaključili, saj iščem vedno nove stvari, ki bi jih lahko vključili v našo ponudbo strankam.

Tako od 01.04.2011 dalje, po odkupu blagovne znamke in znanja firme TEKAT strankam ponujamo obnovo vseh vrst avtomobilskih katalizatorjev, DPF filtrov, motornih katalizatorjev in izdelavo športnih katalizatorjev.

Ob vsem tem ne smem pozabiti omeniti, da smo že štiri leta potrošniki Modre energije, kar pomeni da 50% elektrike, ki jo porabimo, dobimo iz obnovljivih virov. To je sicer malenkost dražje, vendar bistvenega pomena pri skrbi za čistejše okolje.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.