delovni čas - dopust


Obvestilo!!!


Zaradi kolektivnega dopusta bomo imeli od 29.07.2023 do 15.08.2023

ZAPRTO! 
 
 

Storitve

 

 • Izpušni sistemi
   

  Izpušni sistemi

  Za servisiranje izpušnih sistemov vozil skrbimo z učinkovito mrežo dobaviteljev in veliko lastno zalogo izpušnih loncev, gibljivih cevi in katalizatorjev.
  Več »
   
 • Hitri servis
   

  Hitri servis

  menjava olj in oljnih filtrov, zračnih čistilcev in čistilcev kabin, svečk, menjava zavor in končnikov, amortizerjev in vzmeti
  Več »
   
 • Avtodiagnostika
   

  Avtodiagnostika

  Preverjanje pravilnosti delovanja pogonskega agregata v vašem vozilu.
  Več »
   
 • Servisni pregledi
   

  Servisni pregledi

  Za servise vozil pa se je potrebno najaviti predhodno, da se pripravi ustrezne rezervne dele in rezervira čas in serviserja.
  Več »
   
 • Vulkanizerstvo
   

  Vulkanizerstvo

  Premontaža in centriranje pnevmatik na sodobnih premontirnih in računalniško podprtih centrirnih napravah. Sezonsko hranjenje pnevmatik stane samo 5€.
  Več »
   
 • Predelave na plin – LPG
   

  Predelave na plin – LPG

  Predelava vozila na plin pomeni celotna predelava sistema tako, da stranka dobi predelano vozilo z vsemi potrebnimi papirji in certifikati, da opravi homologacijo vgrajenega sistema.
  Več »
   
 •  

  Obnova katalizatorjev

  Poškodovani ali neučinkoviti katalizatorji se lahko obnovijo, pri čemer se nadomesti aktivna sredica v notranjosti katalizatorja s kovinsko sredico.
  Več »
   
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.